Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ομαδική εικαστική έκθεση «Animal Tales» έως 21 Γενάρη

Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Ομαδική εικαστική έκθεση «Animal Tales» έως 21 Γενάρη

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ. Κολωνακίου 20) φιλοξενεί την ομαδική εικαστική έκθεση «Animal Tales», που θα διαρκέσει έως τις 21 Γενάρη.

Η έκθεση «Animal Tales» ξανασκέφτεται την αναπαράσταση και τον συμβολισμό των ζώων μέσα από αναφορές στην ιστορία της δυτικής τέχνης, καθώς και τη σχέση του ανθρώπου με το μη ανθρώπινο ζώο στη σημερινή εποχή. Οι καλλιτέχνες ανταποκρίνονται στην οπτική εικονογράφηση των ζώων σήμερα, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν στο προσκήνιο μέλη του ζωικού βασιλείου που συνηθίζεται να μένουν στην αφάνεια, εμπνεόμενοι από λαϊκές ρήσεις, μύθους, ποιήματα και προσωπικά βιώματα που περιστρέφονται γύρω από την αλληλεπίδραση, τη συμβίωση ή και την απόσταση του ανθρώπου από τα ζώα.

Η επιμέλεια της έκθεσης είναι της Γεωργίας Λιάπη.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιάννης Αδαμάκης, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Ευγενία Βερελή, Γιώργος Γεροντίδης, Μίλτος Γκολέμας, Θωμάς Διώτης, Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Μαρίνα Καρέλλα, Χάρης Κοντοσφύρης, Νίκος Μόσχος, Ελένη Μυλωνά, Νατάσσα Πουλαντζά, Ιωάννα Ράλλη, Σοφία Ροζάκη, Στέφανος Ρόκος, Μυρτώ Σταμπούλου, Νίκος Τρανός, Γιώργος Τσεριώνης, Άννα Φαφαλιού, Μανώλης Χάρος, Georgia Fambris, Melina Mosland, Louis-Philippe Scoufaras.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 11.00 – 20.00, Τετάρτη και Σάββατο στις 11.00 – 15.00. Κυριακή και Δευτέρα κλειστά.

Δείτε ακόμα...