Η Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο της δίσκο

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για πρώτη φορά την «Εποχή του Θερισμού», το νέο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο, σε μια μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή από τη σκηνή του «Vox», ειδικά σχεδιασμένη για livestream, την Κυριακή 28 Φλεβάρη.

Οι ίδιοι λένε παρουσιάζοντας αυτήν την πρωτοβουλία: «Οταν φτιάχναμε την “Εποχή του Θερισμού”, μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική.

Από την πρώτη στιγμή δε σταματούσαμε να σκεφτόμαστε τον τρόπο να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό της αίσθημα. Οταν οι πρωτόγνωρες συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδιά μας, αποφασίσαμε να το δούμε ως μια νέα πρόσκληση και να εκμεταλλευτούμε τα καινούργια δεδομένα, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα έσπαγε τη σύμβαση ενός απλού live.

Βάλαμε λοιπόν τους ωραίους τρελούς της ομάδας μας στο παιχνίδι και, παρακάμπτοντας την επιβεβλημένη απόσταση, δημιουργήσαμε για σας μια exclusive online performance, ένα αυτόνομο καλλιτεχνικό γεγονός φτιαγμένο με ειδικούς όρους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες μιας ταυτόχρονης μετάδοσης».

Η παράσταση θα μεταδοθεί την Κυριακή 28/2 στις 9 μ.μ. και θα είναι διαθέσιμη on demand μέχρι τη Δευτέρα 1/3 στις 11.59 μ.μ. Εισιτήρια στο viva.gr

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...