Καταστολή: Νέα προσπάθεια τρομοκράτησης απεργών – Έσπασε στην αποφασιστικότητα των Συνδικάτων

Καταστολή: Νέα προσπάθεια τρομοκράτησης απεργών - Έσπασε στην αποφασιστικότητα των Συνδικάτων - Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχούπαλλήλων - Απεργία 26/11/2020
Καταστολή: Νέα προσπάθεια τρομοκράτησης απεργών – Έσπασε στην αποφασιστικότητα των Συνδικάτων – Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχούπαλλήλων – Απεργία 26/11/2020

Μοτοπορεία πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού. Με ντουντούκες, σημαίες, κορναρίσματα, έδωσαν τον απεργιακό τόνο, μεταφέροντας το αγωνιστικό μήνυμα και το περιεχόμενο των διεκδικήσεων.

Η μοτοπορεία ξεκίνησε νωρίτερα από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο. Ωστόσο έξω από το Πολυτεχνείο αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν την μοτοπορεία επικαλούμενες την διενέργεια ελέγχων μετακίνησης. Ακολουθεί η δήλωση του Γ. Στεφανάκη, προέδρου του κλαδικού Συνδικάτου.

Κάτω από την αποφασιστική στάση των μελών και των συνδικαλιστών του Κλαδικού Συνδικάτου η μοτοπορεία συνεχίστηκε με κατάληξη το υπουργείο Εργασίας, με το απεργιακό μήνυμα να ακούγεται δυνατά στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Οι προσπάθειες τρομοκράτησης των απεργών είχαν ξεκινήσει από τα Γιάννενα το ξημέρωμα (διαβάστε εδώ)

Δείτε ακόμα...