Κάτω τα ξερά σας από τους κομμουνιστές! Φασίστες πίσω στα λαγούμια σας!

Τις τελευταίες μέρες, περίοδο που κλείνει ένας χρόνος από την καταδίκη της φασιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τα απομεινάρια της και άλλοι ξεχασμένοι νοσταλγοί του Χίτλερ άρχισαν να ξεμυτίζουν με μια σειρά επιθέσεων κατά του λαϊκού κινήματος. Φτάσανε σε σημείο να επιτεθούν σε μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που εξορμούσαν σε πλατεία της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση υπογράφει συμφωνίες, που μπλέκουν την χώρα μας ακόμα περισσότερο στην δίνη των ιμπεριαλιστών ανταγωνισμών, τα φασιστοειδή χτυπάνε τους κομμουνιστές, την αιχμή του εργατικού κινήματος, που αγωνίζονται για το δίκιο του λαού και ενάντια σε κάθε εμπλοκή της χώρας μας στα νατοϊκά σχέδια και τις αποστολές εκτός συνόρων. Η κυβέρνηση και οι λοιποί καλοθελητές, δίνουν άλλοθι στις φασιστικές ομάδες, προωθώντας την γνωστή θεωρία των δύο άκρων, καταδικάζοντας την βία “απ’ όπου κι αν προέρχεται”, ταυτίζοντας την φασιστική εγκληματική βία με το δικαίωμα της εργατικής τάξης να απεργεί, να διεκδικεί οργανωμένα καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που φασιστικές ομάδες στοχοποιούν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι αυτές οι ενέργειες θα τρομάξουν τους κομμουνιστές. Η στόχευση τους θα πέσει στο κενό και το εργατικό κίνημα θα τους στείλει πίσω στις τρύπες τους για ακόμα μια φορά!

Ναύτης Κώστας Τζίτζιφας

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...