ΚΚΕ: Για τις διαφορές στη μισθοδοσία των μαθητών παραγωγικών σχολών ΕΔ με των Σωμάτων Ασφαλείας

papanastasis
Φώτο Αρχείου / Νίκος Παπαναστάσης, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Αντισυνταγματάρχης ε.α των Ειδικών Δυνάμεων / Πηγή: Eurokinissi

Ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος σχετικά με τις διαφορές που παρατηρούνται στο ύψος της μισθοδοσίας των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών των Eνόπλων Δυνάμεων, με τις αντίστοιχες των σπουδαστών των σχολών Σωμάτων Ασφαλείας.

Ολόκληρη η ερώτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Διαφορές στη μισθοδοσία των μαθητών παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις αντίστοιχες των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με έγγραφο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), διαπιστώνονται μεγάλες διαφορές στο ύψος των αποδοχών των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, με τις αντίστοιχες των σπουδαστών των σχολών Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο σχετικό μάλιστα έγγραφο η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), παραθέτει παράδειγμα όπου είναι εμφανής η διαφορά, σχετικά με τις αποδοχές πρωτοετών μαθητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και των μαθητών Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για να αποκατασταθούν οι αποδοχές των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις αντίστοιχες των Σωμάτων Ασφαλείας;

Οι Βουλευτές
Παπαναστάσης Νίκος
Παφίλης Θανάσης

Δείτε ακόμα...