Λιμενικοί: Συνάντηση της ΠΟΛ με τον Αρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

ΠΟΛ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ), με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ενημερώνει για τη συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) Αντιναύαρχο Κλιάρη Θεόδωρο. Θυμίζουμε ότι χθες ανακοινώθηκε η ίδρυση της νέας Ομοσπονδίας Λιμενικών. Επίσης την ίδια μέρα, χθες, είχε συνάντηση με τον Ά Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ), Αντιναύαρχο (Λ.Σ) Πούλη Κωνσταντίνο.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της ΠΟΛ:

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)

Μετά και την παρουσίαση της ίδρυσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών την 1-10-20, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Κλιάρη Θεόδωρο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας,με τον Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να εξάρει τη προσφορά του Συνδικαλιστικού κινήματος και τη δυναμική που αναπτύσσει όταν ο βασικός στόχος του είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων κάθε βαθμίδας όπου και αν αυτοί υπηρετούν.

Το Προεδρείο της Π.Ο.Λ αφού κατέθεσε τις βασικές αρχές λειτουργίας της αλλά και την συνδικαλιστική της προοπτική ευχαρίστησε τον κ.Αρχηγό εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τη πρόθεση της φυσικής μας ηγεσίας να συνεργαστούμε προκειμένου η επόμενη μέρα για όλους τους συναδέλφους να είναι ακόμα καλύτερη.

Δείτε ακόμα...