Μονταζιέρα στην ΕΡΤ

ΕΡΤ - Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση
Φώτο Αρχείου / EUROKINISSI

Μονταζιέρα στην ΕΡΤ: Απαράδεκτη για μια ακόμα φορά η κρατική – κυβερνητική ΕΡΤ στη μόνιμη προσπάθειά της να λιβανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ την κυβέρνηση της ΝΔ και ταυτόχρονα να αποσιωπά ή και να διαστρεβλώνει τις θέσεις και τη δραστηριότητα του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, χτες, μέρα συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση της ΝΔ, που ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, πραγματοποίησε την ομιλία του για το θέμα. Η ΕΡΤ, σε δύο δελτία ειδήσεων, στις 15.00, αλλά και στο κεντρικό της δελτίο στις 18.00, επέλεξε προφανώς σκόπιμα να πετσοκόψει την παρέμβασή του. Από μια ολόκληρη ομιλία κριτικής στην κυβέρνηση της ΝΔ, στην οποία ο Δημήτρης Κουτσούμπας παρουσίασε εκτενώς το σκεπτικό του Κόμματος γιατί το ΚΚΕ καταθέτει καθημερινά μομφή στην κυβέρνηση τόσο για το έγκλημα των Τεμπών και την προσπάθεια συγκάλυψής του, όσο και για το σύνολο της αντιλαϊκής της πολιτικής, οι «υπεύθυνοι της ΕΡΤ» απομόνωσαν δύο αποσπάσματα λίγων δευτερολέπτων, τα οποία αναφέρονταν μόνο στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ!

Η «μονταζιέρα της ΕΡΤ» κατόρθωσε ακόμα το εξής ακατόρθωτο: Να μην ακουστεί καν ότι το ΚΚΕ, αυτονόητα και όπως άλλωστε πάντα κάνει, υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση!

Προφανώς κι όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία, ούτε όμως βέβαια μπορούν να γίνουν ανεκτά…

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...