Στρατιώτης από 301 ΕΒ: Να ακυρωθεί η επικίνδυνη συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ

Η συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι πέρα για πέρα επιθετική καθώς έρχεται να επικυρώσει το σχέδιο που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα να μετατραπεί η χώρα μας σε ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο. Ειδικά αυτή την περίοδο που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και συνολικότερα για τις επιχειρήσεις ΝΑΤΟ – ΕΕ στην περιοχή της Μεσογείου, βάζει τον λαό και ιδιαίτερα εμάς τους νέους στρατευμένους στο στόχαστρο του αντίπαλου ιμπεριαλιστικού στρατοπέδου. Η Ρωσία έχει δηλώσει άλλωστε σε κάθε τόνο ότι θα υπάρξουν αντίποινα σε χώρες που αποστέλλουν πολεμικό υλικό και στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.

Τα συλλαλητήρια στα οποία καλούν δεκάδες Επιτροπές Ειρήνης από όλη τη χώρα αλλά και σωματεία εργαζομένων και φοιτητικοί σύλλογοι στις 12 του Μάη εκφράζουν τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού της χώρας μας. Ταυτόχρονα επιβεβαιώνουν την πλατιά αποστροφή του λαού και της νεολαίας στην λεγόμενη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (ΣΑΑΣ / MDCA) και τις δολοφονικές μηχανές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

– Να ακυρωθεί η επικίνδυνη συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.
– Να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκες και Αμερικάνικες βάσεις στη χώρα μας και να σταματήσει κάθε εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία.
– Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται σε επιχειρήσεις και αποστολές εκτός συνόρων.

Στρατιώτης ΠΖ Θεοδωρόπουλος Παντελής, 301 ΕΒ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...