Να παρθούν τώρα πίσω οι άδικες τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους συναδέλφους οπλίτες στη Λέσβο

EUROKINISSI

Να παρθούν τώρα πίσω οι άδικες τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους συναδέλφους οπλίτες στη Λέσβο, τονίζει Ναύτης στο alt.gr. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μα “πώς να σωπάσω” εγώ και ο κάθε φαντάρος ή ναύτης που κάνει την θητεία του;

• Όταν ο μισθός του δεν φτάνει ούτε για τα εισιτήρια της συγκοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Σαλαμίνας.

• Όταν παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στο Αιγαίο, στη Μαύρη Θάλασσα και στην Ανατολική Μεσόγειο που μετατρέπονται σε βαρέλια μπαρούτι έτοιμα να σκάσουν.

• Όταν τα σενάρια πότε της συνεκμετάλλευσης και πότε του πολέμου φουντώνουν.

• Όταν, την ίδια στιγμή που γίνονται τα παραπάνω, καράβια των δύο χωρών πλέουν μαζί στην ίδια ΝΑΤΟϊκή αρμάδα και κάνουν μαζί ασκήσεις.

• Και όλα αυτά ενώ έχουμε αφήσει πίσω οικογένεια, συγγενείς, φίλους, δουλειές και σπουδές.

Προφανώς δεν γίνεται να σωπάσουμε και κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει  το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφέρουμε την άποψη μας!

Στέκομαι, λοιπόν, δίπλα στον συνάδελφο οπλίτη γιατρό από τη Λέσβο που τιμωρήθηκε επειδή έστειλε χαιρετισμό στο 30ο Αντιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Στέκομαι, επίσης, δίπλα στον συνάδελφο οπλίτη από τη Λέσβο που τιμωρήθηκε, επειδή εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον γιατρό συνάδελφό του.

Εύχομαι μάλιστα με τη σειρά μου, το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, με το επίκαιρο αντιπολεμικό μήνυμα του, να είναι το πιο επιτυχημένο, το πιο μαζικό και το πιο όμορφο μέχρι σήμερα.

Πραγματοποιείται σε ένα νησί που τα τελευταία χρόνια είναι φάρος ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς όλους τους ξεριζωμένους. Κάτι που αποδεικνύει στην πράξη ότι οι ρατσιστικές κραυγές και η μισανθρωπιά των φασιστοειδών δεν περνάνε!

Ναύτης Τζίτζιφας Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμα...