Να σταματήσει η δίωξη του ΔΕΑ(ΠΖ) Κωνσταντίνου Κεσόπουλου

Στρατευμένοι - Στρατιώτες - Φαντάροι - Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ.Λ Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022
Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ.Λ Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΣ/EUROKINISSI)

Η κυβέρνηση επιχειρεί να παρουσιάσει στον λαό το μαύρο άσπρο, ότι δηλαδή η μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς γίνεται για το συμφέρον του.

Ταυτόχρονα επιχειρείται να επιβληθεί σιωπητήριο σε όσους αντιδρούνε και διαμαρτύρονται γι΄ αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι η υπηρεσία ξεκίνησε πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος του ΔΕΑ (ΠΖ) Κ. Κεσόπουλου γιατί έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή να αναδείξει ότι σκοπός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι να προστατεύει τα σύνορα και την άμυνα και όχι να στέλνεται χιλιάδες μίλια μακρυά προσωπικό και εξοπλισμός για τις ανάγκες των εφοπλιστών κ.ά. αλλά και να καταγγείλει την συνεκπαίδευση με Αμερικανούς κομάντος.

Η ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή των Ε.Δ στους στόχους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ -Ε.Ε, και του κράτους δολοφόνου Ισραήλ βάζει τον λαό και την χώρα σε μεγαλύτερους κίνδυνους.

Με την δίωξη του ΔΕΑ γίνεται ξεκάθαρο ότι το αφήγημα της κυβέρνησης δεν περνάει, ότι ο προβληματισμός μέσα στα στρατόπεδα ολοένα και μεγαλώνει.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράζουμε αυτόν τον προβληματισμό, να έχουμε γνώμη και άποψη και να την εκφράζουμε.

Εδώ και τώρα πρέπει η κυβέρνηση να πάρει πίσω την δίωξη.

Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της χώρας σε αυτούς τους σχεδιασμούς. Να ακυρωθεί η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, να επιστρέψουν πίσω όλες οι ελληνικές μονάδες από αποστολές στο εξωτερικό. Να κλείσουν τώρα όλες οι βάσεις του ΝΑΤΟ στην χώρα μας που θέτει τον λαό στόχο αντιποίνων.

ΣΤΡ (ΤΘ)
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...