ΝΑΤΟ: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

ΝΑΤΟ
Πηγή: Eurokinissi

Ο δολοφονικός ιμπεριαλιστικός οργανισμός του ΝΑΤΟ, δεν χάνει ευκαιρία για να δημιουργήσει αυταπάτες, να συγκαλύψει το βρώμικο ρόλο του, σχετικά με τα επικίνδυνα επιθετικά χαρακτηριστικά του. Αυτή τη φορά με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού θέλει να δείξει τάχα αλληλεγγύη και ευαισθησία για τις συνέπειες από την πανδημία που πλήττει τους λαούς.

Με ανάρτησή του ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, κάνει γνωστό ότι είναι σημαντικό στις δύσκολες αυτές μέρες της πανδημίας, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ να αλληλο- υποστηρίζονται μέσω του κέντρου ανακούφισης από καταστροφές. Για το σκοπό αυτό, αεροπλάνο με το οποίο μεταφέρεται ιατρικός εξοπλισμός – προμήθειες, θα προσγειωθεί σε Ιταλία, Τουρκία και Ισπανία, μετά από πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ, στηρίζοντας στην πράξη την προσπάθεια «αλληλεγγύη σε δράση».

Το «αλληλεγγύη σε δράση» έχει μακρινές ρίζες.

«Αλληλεγγύη σε δράση» ή «Η συμμαχία των προθύμων» ήταν ορισμένα από τα λεκτικά σχήματα που χρησιμοποίησαν οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Ε.Ε, για να σκορπίσουν το θάνατο στη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Συρία και όπου αλλού στο μέλλον θα συνεχίσουν.

Χρειάζεται να είμαστε υποψιασμένοι. Τίποτε καλό δεν μπορεί να περιμένουμε από τους ιμπεριαλιστές.

Άλλωστε εδώ ταιριάζει: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...