ΟΕΝΓΕ: Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά!

Διαμαρτυρία Γιατρών στο Υπουργείο Υγείας
Φώτο Αρχείου / Διαμαρτυρία Γιατρών στο Υπουργείο Υγείας / Πηγή: Eurokinissi

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την προ ημερών χυδαία και ρατσιστική δήλωση του Βουλευτή Μπογδάνου σχετικά με τη στοχοποίηση παιδιών Παιδικού Σταθμού της Αθήνας. Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

Για την ΟΕΝΓΕ όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της Ν.Δ Μπογδάνος δημοσιοποιεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Λίγες μέρες μετά τις επιθέσεις μισάνθρωπων φασιστοειδών σε βάρος της κούκλας Αμάλ, ο βουλευτής της Ν.Δ δημοσιοποίησε τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου και της δασκάλας τους. Πρόκειται για μία ενέργεια καλλιέργειας μίσους απέναντι σε μικρά παιδιά που τα βάζει στο στόχαστρο ρατσιστικών και ακροδεξιών ομάδων.

Ορθώνουμε τείχος αντίστασης απέναντι στους χυδαίους Μπογδάνους του καιρού μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Ο λαός μας με τους αγώνες του είχε αποφασιστική συμβολή στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Συνεχίζουμε μέχρι να απομονωθεί οριστικά κάθε φασιστική, ακροδεξιά φωνή. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σκορπάει το ρατσιστικό, ξενοφοβικό του δηλητήριο.

Ορθώνουμε τείχος προστασίας και αλληλεγγύης για τα προσφυγόπουλα και τα μεταναστόπουλα που ξεριζώθηκαν βίαια από τις πατρίδες τους εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της φτώχειας.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, τις αιτίες και το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που τους γεννά.

Για την ΟΕΝΓΕ όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά!

20/09/2021

Πηγή: ΟΕΝΓΕ

Δείτε ακόμα...