Οι φαντάροι να καταδικάσουν κάθε ΝΑΤΟϊκή δράση!

Η αμερικανική 1st Armored Brigade Combat Team σε κοινά γυμνάσια με ελληνικπά τεθωρακισμένα στην Ξάνθη
Η αμερικανική 1st Armored Brigade Combat Team σε κοινά γυμνάσια με ελληνικά τεθωρακισμένα στην Ξάνθη

Τις προηγούμενες μέρες ενημερωθήκαμε οι φαντάροι της μονάδας ότι θα διεξαχθεί μια ακόμη στρατιωτική άσκηση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Τέτοιες ασκήσεις, όπως και όλες οι ενέργειες που γίνονται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, μόνο κακά μαντάτα μπορούν να σημαίνουν για το λαό της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, καθώς μας βάζουν όλο και πιο βαθιά σε επικίνδυνα πολεμικά παιχνίδια, που ουδεμία σχέση έχουν με την άμυνα της χώρας μας.

Και ενώ εμείς οι φαντάροι συνεχώς καλούμαστε να βάλουμε όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουμε τα βασικά, καθώς ακόμα και το ποδοσφαιράκι στο ΚΨΜ είναι επι πληρωμή, φαίνεται πως για ΝΑΤΟικά έξοδα «λεφτά υπάρχουν», μιας και η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση επί του ΑΕΠ σε ΝΑΤΟικές σπατάλες.

Όλοι εμείς οι φαντάροι οφείλουμε να καταδικάσουμε κάθε ΝΑΤΟική δράση! Καμία σχέση δεν έχουν τα συμφέροντα του λαού και των φαντάρων με αυτές! Εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλα τα ΝΑΤΟικά στρατεύματα και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, που μόνο στοχοποιούν και βάζουν σε κίνδυνο εμάς και τον λαό της περιοχής.

Στρατιώτης Κυριακίδης Νίκος

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...