Οπλίτης Ιατρός: Συμπαραστέκομαι στους συναδέλφους μου από τη Λέσβο – Να παρθούν πίσω οι άδικες ποινές

Στρατιωτικοί Γιατροί - Υγειονομικό
(Φωτό Αρχείου) / Πηγή: Eurokinissi

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να καταγγείλω την απαράδεκτη στάση της διοίκησης του 98 ΤΥΕΘ στη Λέσβο να τιμωρήσει με φυλάκιση έναν συνάδελφό μας, που χαιρέτισε το 30ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη, καθώς και δεύτερο συνάδελφο μας που εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για την τιμωρία του πρώτου.

Κανένας νέος στρατευμένος δεν πρέπει να νιώθει ότι μόλις περνάει την πύλη του στρατοπέδου σταματάει να έχει δικαίωμα να εκφράζει την πολιτική του άποψη, με διάφορες δικαιολογίες, που παραβιάζουν βασικές συνταγματικές ελευθερίες του φαντάρου. Κανείς δεν πρέπει να δεχθεί την επιβολή «σιγής νεκροταφείου» στα στρατόπεδα.

Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, οι φαντάροι είμαστε στη συντριπτική μας πλειοψηφία παιδιά της εργατικής τάξης και όσο υπάρχει η ΚΝΕ να οργανώνει Αντιιμπεριαλιστικά Διήμερα, εμείς θα γεμίζουμε με αισιοδοξία.


Συμπαραστέκομαι, λοιπόν, με τη σειρά μου στους συναδέλφους μου και απαιτώ να παρθούν πίσω η άδικες ποινές που τους επιβλήθηκαν.

Κατσαραγάκης Βασίλης, οπλίτης ιατρός

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...