Ορκωμοσίες νεοσυλλέκτων: Εξορμήσεις σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησαν δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Εξόρμηση στρατόπεδο ΚΚΕ Ξάνθη

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι ορκωμοσίες των νεοσυλλέκτων της 2022 / ΣΤ’ ΕΣΣΟ. Στο πλευρό τους δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, πραγματοποίησαν εξορμήσεις με ανακοίνωση της ΚΚΕ για τους στρατευμένους.

Οι εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη στο στρατόπεδο “Ζήση” και το ΚΤΕΛ, και στην Ξάνθη στο Πετροχώρι με επικεφαλής τον Γιώργο Πυργελή, μέλος του Γρ.Π ΑΜΘ του ΚΚΕ.

“Νέοι στρατευμένοι, καλή θητεία και με το κεφάλι ψηλά! Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα στο στρατό, πρέπει να θυμάστε πως δεν αναστέλλεται καμία άσκηση πολιτικού, δημοκρατικού δικαιώματος και ελευθερίας σας.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι δίπλα σας! Θεωρεί δίκαιες τις διαμαρτυρίες σας, γιατί «οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έχουν δικαιώματα πολιτικά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά».

Κανένας φαντάρος και αξιωματικός στον πόλεμο εκτός συνόρων!
Να σταματήσει η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο στην Ουκρανία! “

Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του, το ΚΚΕ, ενώ ταυτόχρονα ζητά να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους στρατευμένους εν όψει των εορτών, να αυξηθεί ο τώρα ο “μισθός” – χαρτζιλίκι (!) και να είναι δωρεάν όλες οι μετακινήσεις με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...