Π.Ο.Ε.Σ: Αποζημίωση στα στελέχη του 700 ΣΕ

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) σχετικά με τη αποζημίωση την οποία θα λάβουν οι συνάδελφοι στο 700 ΣΕ, όπου παράγουν υλικά για την προστασία από τον κορονοϊό. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣ το πρόβλημα των δύσκολων συνθηκών εργασίας τέθηκε στη βουλή από το ΚΚΕ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι θα τους καταβληθεί αποζημίωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Μόνο ικανοποίηση μπορούμε να αισθανθούμε και να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συναδέλφους του 700 ΣΕ, αλλά και όλων των στρατιωτικών εργοστασίων και εργαστηρίων που εργάζονται υπό δύσκολες και πιεστικές συνθήκες εργασίας για να παράξουν ικανό αριθμό υλικών για την προστασία μας από τη διασπορά του κορονοϊού.

Μετά τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο 700 ΣΕ, από την Ομοσπονδία μας και το ερώτημα που κατατέθηκε, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη ΒτΕ, από το ΚΚΕ (δείτε εδώ), προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους και όχι να “καρφωθεί” η όποια διοίκηση, ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χ. Λαλούσης, συνεχάρη όλα τα στελέχη για την προσφορά τους, υποσχέθηκε δε και ήδη ανακοινώθηκε από την 08.4.2020, στα ίδια τα στελέχη, ότι θα καταβληθεί οικονομική ενίσχυση με την μορφή ΗΕΕ. 

Όλα τα στελέχη του 700 ΣΕ, αλλά και των λοιπών στρατιωτικών εργοστασίων και εργαστηρίων, ανά την Επικράτεια, που συμβάλλουν στην παραγωγή υλικών για την προφύλαξη από τον κορονοϊό, αναμένουν, μέσω των Ενώσεών τους και της Ομοσπονδίας μας, την υλοποίηση της από 08.4.2020 υπόσχεσης.

Δείτε ακόμα...