Παλέρμο: Ομαδικός βιασμός 19χρονης από επτά νεαρούς

Μια ομάδα επτά νεαρών φέρεται να βίασε ένα νεαρό κορίτσι που μεταφέρθηκε σε μια απομονωμένη περιοχή στο κέντρο της πρωτεύουσας της Σικελίας στις 7 Ιουλίου.

Με την κατηγορία αυτή αστυνομικοί εκτέλεσαν εντολή φυλάκισης που είχε εκδοθεί από το Δικαστήριο Ανηλίκων εναντίον τριών νεαρών ανδρών και ενός ανήλικου. Τις τελευταίες ημέρες είχαν συλληφθεί άλλοι τρεις φερόμενοι ως συνεργοί που φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό: όλοι τους κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία του θύματος.

Ο ομαδικός βιασμός φέρεται να σημειώθηκε στο τέλος μιας βραδιάς που πέρασε η νεαρή γυναίκα στη νυχτερινή ζωή του Παλέρμο, μεταξύ της αγοράς Vucciria και της Piazza Sant’Anna. Οι επτά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το θύμα, την πήγαν στην περιοχή Foro Italico και κάποιοι από αυτούς την κακοποίησαν. Οι καραμπινιέροι μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τα φερόμενα ως μέλη της συμμορίας χάρη στη μαρτυρία του θύματος και σε εικόνες από συστήματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Τα επτά άτομα συνελήφθησαν στο Παλέρμο σε δύο φάσεις: Στις 3 Αυγούστου ένας 22χρονος, ένας 19χρονος και ένας 18χρονος. Οι άλλοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής και είναι ένας 19χρονος και δύο 20χρονοι. Ο έβδομος συλληφθείς είναι ανήλικος.

Πηγή: ilmessaggero.it, ΕΡΤ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...