“Πάρτε αναβολή αν δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε στους κανόνες του στρατού” λένε στους νηστικούς φαντάρους του ΚΕΠΒ

Στρατιώτες - φαντάροι - Τραπεζαρία του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ), Θήβα
Φώτο Αρχείου / Τραπεζαρία του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ), Θήβα / Πηγή: ΓΕΣ

Είμαστε στρατιώτες εξ’ αναβολής στην πρώτη μοίρα πυροβολαρχίας στην Θήβα και σας αποστέλλουμε μια ανακοίνωση παραπόνων για τις άθλιες συνθήκες που έχουμε στο στρατόπεδο.

Επειδή το κτίριο είναι κλειστό για δύο μήνες λόγω ότι οι στρατιώτες εξ’ αναβολής έρχονται και κάθονται για δύο εβδομάδες και μετά φεύγουνε με μετάθεση οι τουαλέτες μένουν ακαθάριστες για όσο είναι κλειστό με αποτέλεσμα να μυρίζουν χάλια και να μην μπορείς να κάνεις την φυσική σου ανάγκη και να πηγαίνουμε στα δέντρα.

Θέμα μεγάλο είναι το φαγητό, μας βάζουν πάρα πολύ μικρές μερίδες και όταν ζητάμε παραπάνω μας λένε ότι αυτό δίνει ο στρατός η αλλιώς όπως είπε και ένας μόνιμος του στρατού “πάρτε αναβολή αν δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε στους κανόνες του στρατού”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μένουν νηστικά. Δεν έχουν όλοι οικονομική δυνατότητα για να αγοράσουν ένα κρουασάν η κάτι άλλο από το ΚΨΜ.

Το τρίτο και ποιο σημαντικό ζήτημα είναι ότι δεν κάνουν σε όλους τεστ Covid19 με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τεράστιος φόβος, διαμαρτυρηθήκαμε και η απάντηση είναι ότι θα κάνουμε τεστ αλλά αυτό δεν έχει γίνει, απολύμανση δεν έχει γίνει, έχουμε κάνει το 1/4 τεστ και αυτό με απαίτηση.

Παρακαλούμε να αλλάξει όλο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εδώ, δεν θέλουμε να πάρουμε αναβολή για να μην μας κυνηγάει στην ζωή μας αλλά αφού είμαστε εδώ τουλάχιστον να υπάρχουν η κατάλληλες φυσιολογικές συνθήκες..

Με εκτίμηση, οι στρατιώτες.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...