ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Την αμέριστη αλληλεγγύη των απογόνων και φίλων της Εθνικής Αντίστασης στον Παλαιστινιακό λαό εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ). Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό και στεκόμαστε στο πλευρό του στον αγώνα του με όλα τα μέσα κατά της Ισραηλινής κατοχής και για την απελευθέρωση της Πατρίδας του.

Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της Πατρίδας τους! Εγκληματίες είναι οι κατακτητές ξένων χωρών όπως το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ που επί 75 χρόνια εγκληματεί σε βάρος του παλαιστινιακού λαού με την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών, τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις και τη βία που ασκεί κατά αμάχων αθώων παλαιστινίων.

Τρομοκράτες και εγκληματίες είναι οι ιμπεριαλιστές δολοφόνοι των λαών, όπως: ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ με την συνενοχή και της Ελληνικής κυβέρνησης της ΝΔ και των άλλων αστικών πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.) που καλύπτουν και στηρίζουν το Ισραηλινό κράτος δολοφόνο του παλαιστινιακού λαού που αγωνίζεται για την πατρίδα του.

Οι αγωνιστές της Αντίστασης, οι φίλοι και απόγονοι που οι γονείς και οι παππούδες μας βίωσαν τη φασιστική κατοχή και μάτωσαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, στεκόμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων παλαιστινίων. Παλεύουμε ενάντια στις αιτίες που γεννούν, θρέφουν και διαιωνίζουν τη βαρβαρότητα κατά των Παλαιστινίων. Παλεύουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΕΕ και των συμμάχων τους που διαχρονικά οπλίζουν τους κατακτητές και στηρίζουν τα ισραηλινά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων. Είμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και συνεχίζουμε τον αγώνα για να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί παλαιστινιακών εδαφών, να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές, για την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης και την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ως ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα, αντί να στηρίζουν το Ισραηλινό κράτος δολοφόνο, να προχωρήσουν, επί τέλους, στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους όπως έχει αποφασίσει η Ελληνική βουλή και οφείλουν να υλοποιήσουν».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...