ΠΟΕΣ: Επαναφέρει το ζήτημα της μετακίνησης με λεωφορεία των Στελεχών που υπηρετούν στην Ξάνθη

Στρατιώτες - Ξάνθη - Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ)
Φώτο Αρχείου / (EUROKINISSI / Γ.Τ. ΓΕΣ)

Με νέο έγγραφο της προς τον Αρχηγό ΓΕΣ, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) επαναφέρει το θέμα της μετακίνησης Στελεχών με Λεωφορεία στην Ξάνθη μετά την απάντηση του Υπουργού που δεν ικανοποίησε το προσωπικό.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία στο έγγραφό της:

“Σας αποστέλλουμε συνημμένως το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.), με το οποίο διαμαρτύρεται έντονα μετά τη (δ) όμοια απάντηση του κου Υπουργού Εθνικής Άμυνας επί της (γ) σχετικής ερώτησης κ.κ. βουλευτών του ΚΚΕ.

Όπως τονίζεται στο ως άνω έγγραφο, τα στελέχη των ΕΔ καλούνται καθημερινά να βάλουν ολοένα και βαθύτερα το χέρι στη τσέπη τους για να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησής τους στην Υπηρεσία τους, γνωρίζουν δε καλύτερα από τον οποιονδήποτε το κανονιστικό πλαίσιο των μετακινήσεων τους, στο τί προβλέπεται και τί όχι (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά), ενώ διερωτώνται πόσο δύσκολο είναι τα 329 λεωφορεία, που διαθέτει η Στρατιωτική Υπηρεσία, να γίνουν 330 ή 331, ώστε να εξυπηρετηθούν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Ξάνθη.

Κατόπιν των παραπάνω και δεδομένου ότι πρόκειται για ένα δίκαιο και λογικό αίτημα των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες της Ξάνθης, αλλά και όλων των συναδέλφων μας του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν ανά την Επικράτεια, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του θέματος, προκειμένου να χρησιμοποιούνται υπηρεσιακά λεωφορεία ή να ναυλώνονται με έξοδα της Υπηρεσίας ιδιόκτητα, ώστε να δοθεί διέξοδος στο οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί αυτή την περίοδο”.

Δείτε ακόμα...