ΠΟΕΣ: Καθυστέρηση της αποζημίωσης των υπηρεσιών στις βραχονησίδες

Φυλάκιο Φαρμακονησίου στην ευθύνη της 80 ΑΔΤΕ, Κω
Φώτο Αρχείου / Φυλάκιο Φαρμακονησίου στην ευθύνη της 80 ΑΔΤΕ, Κω / Πηγή: Eurokinissi

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) έγινε αποδέκτης παραπόνων στρατιωτικών για την καθυστέρηση της αποζημίωσης που δικαιούνται για τις υπηρεσίες που έχουν εκτελέσει στα επιτηρητικά φυλάκια και ιδίως αυτό του Φαρμακονησίου, για τους μήνες Δεκέμβριο 2020, Ιανουάριο 2021 και Φεβρουάριο 2021.

Η ΠΟΕΣ, με έγγραφό της, προς τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Χ. Λαλούση, ζητά την παρέμβασή του και την τακτοποίηση της οικονομικής εκκρεμότητας, αλλά και την ενημέρωση των στελεχών του ΣΞ όταν στο μέλλον παρουσιάζεται καθυστέρηση στη αποζημίωσή τους.

Διαβάστε το έγγραφο της ΠΟΕΣ:

«Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Με το παρόν έγγραφό μας σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση των συναδέλφων μας που υπηρετούν ιδίως στην 80 ΑΔΤΕ, για το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν τους έχει καταβληθεί η δικαιούμενη αποζημίωσή τους για τις υπηρεσίες που εκτέλεσαν στο ΕΠ Φυλακίου Φαρμακονησίου, για τους αναλογούντες μήνες Δεκέμβριο 2020, Ιανουάριο 2021 και Φεβρουάριο 2021 και την πικρία τους για το γεγονός ότι καμία ενημέρωση δεν είχαν από την Υπηρεσία για τους λόγους της μη εισέτι καταβολής τους.

Παρακαλούμε, αφ΄ ενός για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά στους συναδέλφους μας και αφ΄ ετέρου για τυχόν οδηγίες σας προς το αρμόδιο γραφείο το οποίο να ενημερώσει για την υπόψη καθυστέρηση αλλά και πολύ περισσότερο, να ενημερώνει εφεξής τα στελέχη του ΣΞ για τυχόν διαφοροποιήσεις/καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλή των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.»

Δείτε ακόμα...