ΠΟΕΣ: Κράτηση διαφοράς προαγωγής υπέρ ΜΤΣ

Στρατός Λήμνος
Πηγή: Eurokinissi

Επιστολή προς τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας έστειλε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), μετά από παραπομπή του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ), σχετικά με τη διαφορετική αντιμετώπιση της κράτησης από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), έναντι των Μετοχικών Ταμείων των λοιπών Κλάδων (ΠΝ και ΠΑ):

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Με το (β) σχετικό έγγραφο, το οποίο σας αποστέλλουμε συνημμένως για ενημέρωσή σας, είχε αναδειχθεί η διαφορετική αντιμετώπιση της εν θέματι κράτησης από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), έναντι των Μετοχικών Ταμείων των λοιπών Κλάδων (ΠΝ και ΠΑ), παρότι με την (α) όμοια καθοριζόταν συγκεκριμένη διαδικασία και ζητήσαμε την παρέμβαση και την εφαρμογή αυτής [της (α) σχετικής ΚΥΑ].

Ωστόσο, όπως ενημερωθήκαμε από το Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ), με το (γ) σχετικό έγγραφό του, το οποίο σας κοινοποίησε, η ανωτέρω κράτηση συνεχίζει να γίνεται μέχρι και σήμερα από το ΜΤΣ σε τρεις (3) δόσεις και όχι άπαξ, όπως προβλέπεται, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα, που η Ομοσπονδία μας θεωρεί ότι πρέπει να τύχουν απαντήσεως.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος: Τσουκαράκης ΑνέστηςΣυνταγματάρχης (ΣΔΓ)6974365800Ο Γεν. Γραμματέας: Κατσανεβάκης ΙωάννηςΕπισμηναγός (ΥΑΔ)6983503514
Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...