ΠΟΕΣ προς ΥΕΘΑ: Ανεξήγητες μονομερείς ενέργειες σε φαρμακείο της Κω

Στρατιώτες και υπαξιωματικοί στην Κω (80 ΑΔΤΕ)
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες και υπαξιωματικοί στην Κω (80 ΑΔΤΕ) / Πηγή: Eurokinissi

Με έγγραφό του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου (ΦΣΔ) ενημέρωσε την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) ότι: «υπάρχει μια εκκρεμότητα οφειλής του ποσού 2.90,43 €, το οποίο αφορά το φαρμακείο «Χ.Π.» και σύμφωνα με το Φ.900/6/161058/Σ.415/16-02-2022 έγγραφο του ΓΕΝ το ποσό αποδόθηκε στη Δ.Ο.Υ. αδυνατώντας να κατανοήσουμε τον λόγο απόδοσης, αφού στη Δ.Ο.Υ. δεν έχει οφειλή ούτε η φαρμακοποιός, ούτε και ο ΔΙ.ΛΟ.ΔΩ. Ενήργησαν μονομερώς, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι διαδικασίες και η πληρωμή να παραμένει εκκρεμής και ασαφής. Η έλλειψη συνεργασίας και οι μονομερείς ενέργειες εκ μέρους τους θα είναι για εμάς εμπόδιο στην αγαστή συνεργασία μας».

Η Π.Ο.Ε.Σ. ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, προκειμένου να εξοφληθεί το ποσό και να συνεχίσει απρόσκοπτα η χορήγηση φαρμάκων.

Διαβάστε το έγγραφο της Π.Ο.Ε.Σ.:

ΘΕΜΑ    :    Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου – Οφειλές του ΓΕΝ

ΣΧΕΤ    :    Υπ αριθμ. πρωτ. 933/21.4.2022 έγγραφο ΦΣΔ

        Κε Υπουργέ.

        Με το σχετικό έγγραφό του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου μας ενημερώνει ότι: «υπάρχει μια εκκρεμότητα οφειλής του ποσού 2.90,43 €, το οποίο αφορά το φαρμακείο «Χ.Π.» και σύμφωνα με το Φ.900/6/161058/Σ.415/16-02-2022 έγγραφο του ΓΕΝ το ποσό αποδόθηκε στη Δ.Ο.Υ. αδυνατώντας να κατανοήσουμε τον λόγο απόδοσης, αφού στη Δ.Ο.Υ. δεν έχει οφειλή ούτε η φαρμακοποιός, ούτε και ο ΔΙ.ΛΟ.ΔΩ. Ενήργησαν μονομερώς, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι διαδικασίες και η πληρωμή να παραμένει εκκρεμής και ασαφής. Η έλ-λειψη συνεργασίας και οι μονομερείς ενέργειες εκ μέρους τους θα είναι για εμάς εμπό-διο στην αγαστή συνεργασία μας».

        Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του ζητήματος που προέκυψε, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η χορήγηση φαρμάκων.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...