ΠΟΕΣ: Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά 2020

ΠΟΕΣ

Η εξέγερση των εργατών στο Σικάγο του 1886 παραμένει στη μνήμη και στις καρδιές μας το άσβεστο σύμβολο των αγώνων όλων των εργαζομένων.

Την 1η Μαΐου τιμάμε τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για καλύτερους μισθούς, ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και την ανισότητα.

Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, με μια ιδιότυπη απομόνωση όλων μας, εξαιτίας ενός αόρατου εχθρού, επίκαιρο όσο ποτέ, ας φτάσει μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο αυτής της Χώρας.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί, φτωχοποιημένοι λειτουργοί μιας μνημονιακής πολιτικής έντεκα (11) ετών, αλλά περήφανοι και αγωνιστές και η Π.Ο.Ε.Σ., εκφραστής των συμφερόντων τους, χαιρετίζουμε όποια και όποιον αντιστέκεται και αγωνίζεται.

Ο αγώνας είναι διαρκής. Θα τον δώσουμε όλες και όλοι μαζί. Είναι καθήκον μας να εγγραφούμε, να ενταχθούμε, να συσπειρωθούμε και να δυναμώσουμε τις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, διεκδικώντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και μια καλύτερη ζωή, για εμάς τους ίδιους, τις οικογένειές μας, για όλο τον κόσμο.

Ζήτω η 1η Μαΐου

Δείτε ακόμα...