Πολιτική Προστασία: Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση – Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στο πλευρό των Πυροσβεστών

Παρόν στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης (ΕΔ) ε.α. και Βουλευτής του ΚΚΕ και Μπάμπης Βορτελίνος, μέλος του Τμήματος ΕΔ και ΣΑ της ΚΕ του ΚΚΕ - 5/11/2021
Παρόν στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης (ΕΔ) ε.α. και Βουλευτής του ΚΚΕ και Μπάμπης Βορτελίνος, μέλος του Τμήματος ΕΔ και ΣΑ της ΚΕ του ΚΚΕ – 5/11/2021 / Πηγή: ALT.GR

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση των πυροσβεστών έξω απ το υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας. Μαζική είναι η συμμετοχή των εποχικών πυροσβεστών. Στο πλευρό των Πυροσβεστών είναι το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ στο πλευρό των Πυροσβεστών

Με ανακοίνωσή του το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας χαιρέτισε τις ένστολες κινητοποιήσεις των πυροσβεστών.

Στην ένστολη διαμαρτυρία των πυροσβεστών παραβρίσκεται ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης (ΕΔ) ε.α. και Βουλευτής του ΚΚΕ καθώς και ο Μπάμπης Βορτελίνος,εκ μέρους του ΠΑΜΕ.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...