Σμηνίτης: Να σταματήσουν οι επεμβάσεις που θέτουν σε κίνδυνο και προξενούν φτώχεια και πείνα στους ανθρώπους όλου του κόσμου

Ο ποταμός Έβρος, Πηγή: Wikipedia

Να σταματήσουν οι επεμβάσεις που θέτουν σε κίνδυνο και προξενούν φτώχεια και πείνα στους ανθρώπους όλου του κόσμου, αναφέρει σε επιστολή του στο alt.gr, Σμηνίτης με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά και τις απάνθρωπες συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι πρόσφυγες και μετανάστες στην αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Στην επιστολή του αναφέρεται στην περίοδο που μετανάστες ήταν για ημέρες εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Έβρου, όπου ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του και παρέμενε για ημέρες άταφο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κείμενο που μας έστειλε “Νιώθω συγκλονισμένος για το δράμα αυτών των ανθρώπων, ξυπνάνε μνήμες από το χαμό του τρίχρονου τότε Αιλάν, όπως και όλων εκείνων που πνίγηκαν χωρίς ποτέ να μάθουμε τα ονόματά τους στο Αιγαίο“.

Ενώ καταλήγει:

Να σταματήσουν οι επεμβάσεις που θέτουν σε κίνδυνο και προξενούν δεινά, φτώχεια, πείνα και πόλεμο στους ανθρώπους όλου του κόσμου .
“Ειρήνη για όλα τα παιδιά, την Ειρήνη προστατεύει των λαών η φιλία!”
“.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...