Σωματεία Καβάλας: Συμμετέχουν στην εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης ενάντια στο ΝΑΤΟ

Αφίσα Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΝΑΤΟϊκή βάση της Αλεξανδρούπολης και στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για πραγματοποίηση εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 27 Νοέμβρη 2021

«Την  πρωτοβουλία που έλαβε η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ΝΑΤΟϊκή βάση της Αλεξανδρούπολης και στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για πραγματοποίηση εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 27 Νοέμβρη στις 6 μ.μ.», χαιρετίζουν και συμμετέχουν Σωματεία της Καβάλας.

Τονίζουν ότι, «καλούμε κάθε εργατικό σωματείο, κάθε φορέα, κάθε σύλλογο, κάθε εργαζόμενο που προβληματίζεται γύρω από αυτήν την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή μας, που αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τα χιλιοειπωμένα παραμύθια για ανάπτυξη – σταθερότητα – ασφάλεια κρύβεται το αιματοκύλισμα των λαών να δηλώσει τη στήριξή του στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα και να συμμετέχει στην εκδήλωση του Σαββάτου».

Επισημαίνουν ότι, «οργανώνουμε την αντεπίθεση μας, δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να ξεκουμπιστούν οι μακελάρηδες από κάθε γωνιά της χώρας!» (Διαβάστε εδώ)

Τέλος ενημερώνουν ότι θα γίνει αναχώρηση από Δημοτικό Κήπο Σάββατο 27/11 στις 15:00 (Τηλ. επικοινωνίας / δηλώσεις συμμετοχών : 6978199372, 6940661048)

  • Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας 
  • Συνδικάτο Επισιτισμού και Τουρισμού ΠΕ Καβάλας – Θάσου 
  • Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καβάλας
  • Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας
  • Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Καβάλας 

Δείτε ακόμα...