Σοβαρά προβλήματα με το καλημέρα!!

EUROKINISSI

Σαν νέοι στρατευμένοι που υπηρετούμε την θητεία μας σε στρατόπεδο της Σάμου στο Καρλόβασι, ήρθαμε από την πρώτη μέρα αντιμέτωποι με αρκετές δυσκολίες.

Συνωστισμός μέσα στους θαλάμους. Με παρέα δεκάδες κοριούς να κάνουν βόλτα στα κρεβάτια μας. Το φαγητό από την πρώτη μέρα να μην είναι αρκετό για όλους μας και η διοίκηση να δείχνει τη λύση του ΚΨΜ.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα και παρά τις απανωτές διεκδικήσεις μας βγαίνοντας στην αναφορά για να λυθούν τα προβλήματά μας δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή.

Ακόμα πιο σοβαρό είναι ότι το φαρμακείο του στρατοπέδου δεν επαρκεί για να καλύψει βασικές ανάγκες των φαντάρων (φάρμακα για αντιμετώπιση ιώσεων ή για τους κάλους από τις αρβύλες), ενώ υπάρχουν ελλείψεις όπως στα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό των όπλων που έχουμε χρεωθεί. Βέβαια την ίδια ώρα η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις νέες συμφωνίες με Γαλλία και ΗΠΑ, τρέχει πρώτη πρώτη να αποδώσει στο ΝΑΤΟ δισεκατομμύρια ευρώ, λεφτά δικά μας που πάνε για τους φονιάδες των λαών.

Τέλος, τώρα που είμαστε σε άδεια ορκωμοσίας και έχουμε γυρίσει να δούμε για λίγες μέρες τους δικούς μας ανθρώπους, μας ζητάνε να «φάμε» μια μέρα από την κανονική μας άδεια γιατί δεν υπάρχει πλοίο της γραμμής που να μας πάει πίσω την ημέρα που τελειώνει η άδειά μας.

Αυτά από τις πρώτες μέρες στο στρατό, που δείχνουν ότι ο μόνος δρόμος για τους φαντάρους είναι η διεκδίκηση από την πρώτη στιγμή!!

Φαντάροι από στρατόπεδο στο Καρλόβασι της Σάμου

Δείτε ακόμα...