Στεφάνια κατέθεσαν στο Πολυτεχνείο σωματεία της Αθήνας και η Ένωση Παλαιστινίων

Κατάθεση στεφανιών στο Πολυτεχνείο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοέμβρη σωματεία και φορείς της Αθήνας. Έφτασαν με πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από το Συνδικάτο Οικοδόμων στην πλατεία Κάνιγγος, στην πλατεία Κάνιγγος.

Στεφάνια κατάθεσαν το ΠΑΜΕ, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Επίσης στεφάνια κατέθεσαν εργατικά σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και συνταξιουχικά σωματεία, σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, επαγγελματιών, βιοτεχνών εμπόρων.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στεφανιού από το ΠΑΜΕ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν δυνατά το σύνθημα «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

Επίσης οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα όπως «ΕΕ και ΝΑΤΟ, πολέμου συνδικάτο», «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών» και άλλα.

Στεφάνι κατάθεσε και η Γενική Ένωση Παλαιστινίων με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν δυνατά και το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» να ακούγεται δυνατά.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η κατάθεση στεφανιού από τον Βασίλη Δούρο που συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Δείτε ακόμα...