Στρατιώτες 503 ΤΠ: Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε

EUROKINISSI

Ως μέλη της επόμενης βάρδιας της εργατικής τάξης, συντασσόμαστε με τις χιλιάδες των εργαζομένων και συναδέλφων οι οποίοι αντιτίθεται ηχηρώς στο αντιδραστικό νομοσχέδιο που φέρνει η παρούσα κυβέρνηση.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου που έχει στα σκαριά της η ΝΔ προσπαθεί να καταρρίψει και να διαγράψει από τους χάρτες της ιστορίας το αιματοκύλισμα εκείνης της Πρωτομαγιάς η οποία κατέστησε ως υπολογίσιμη δύναμη την εργατική τάξη και αποσκοπεί στην παλινόρθωση μιας σύγχρονης σκλαβιάς.

Η σημερινή κυβέρνηση ,παίρνοντας την σκυτάλη από τις προηγούμενες, εκτελεί πιστά τις διαταγές του ΣΕΒ και της Ε.Ε.Ο υπουργός εργασίας κ. Χατζιδάκης με το νέο νομοσχέδιο δημιουργεί συνθήκες που μας γυρνάν εκατοντάδες χρόνια πίσω και μας κλέβουν την ζωή για τα κέρδη των λίγων. Με απλήρωτες υπερωρίες, με ωράρια <<λάστιχο>> σε απάνθρωπες συνθήκες εργασίας τσακίζουν το πνεύμα μας και την όρεξη μας για ζωή μετατρέποντάς μας σε δούλους του 21ου αιώνα.

Δεν θα τους περάσει! Καλούμε τους συναδέλφους μας να ενώσουμε τις γροθιές μας με τα εργατικά σωματεία στην πανεργατική απεργία της Πέμπτης και να σταθούμε απέναντι σε αυτήν την εργασιακή παράνοια που θέλουν να μας επιβάλλουν. 

Δείτε ακόμα...