Σμηνίτης απ’ την 206 ΠΑΥ: Εκφράζω την αλληλεγγύη μου για τον συνάδελφο απ’ το 644 Μ/Κ ΤΠΖ

Πηγή: Eurokinissi

Εκφράζω την αλληλεγγύη μου και την περηφάνια μου για τον συνάδελφο που βγήκε μπροστά και διεκδίκησε να έχουν επαρκή μέτρα κατά του κορονοΙού στο στρατόπεδο.

Είναι αυτονόητο δικαίωμα των φαντάρων και είναι απαράδεκτος ο χειρισμός της διοίκησης του στρατοπέδου για την κατά παραγγελία ιατρική γνωμάτευση, με σκοπό να δοθεί εκδικητική αναβολή στον συνάδελφο.

Είμαστε σε περίοδο όξυνσης των αντιθέσεων στην ευρύτερη περιοχή και όσο πάει μπλέκουμε όλο και περισσότερο σε αυτό το κουβάρι και πιο βαθιά στα  ιμπεριαλιστικά παιχνίδια της περιοχής με τις κυβερνήσεις που διαδέχονται η μία την αλλη να εχουνε τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτό και να συνεχίζουν την την ίδια πολιτική για την γεωστρατηγική αναβαθμιση της περιοχής.

Το ΝΑΤΟ μέσα στην Ελλάδα και τις γύρω χώρες να έχει στήσει βάσεις και βάσεις και να κάνει επιδείξεις δύναμης και να συμμετέχει σε ασκήσεις με Ελληνικές ΕΔ που δεν έχουν καμία δουλεια έξω από τα σύνορα μας.

Στα περισσότερα στρατόπεδα με ευθύνη της κυβέρνησης η υγειονομική κατάσταση είναι σε εξευτελιστική κατάσταση χωρίς μέτρα και χωρίς μάσκες ειδικά στα κέντρα εκπαίδευσης.

Τονίζω την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη μου στον συνάδελφό φαντάρο.

Να παρθεί πίσω η εκδικητική απόφαση αλλαγής σωματικής ικανότητας του συναδέλφου από Ι1 σε Ι3 για ψυχολογικούς λόγους και να υπηρετήσει την θητεία του χωρίς πρόβλημα.

Να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας των φαντάρων που υπηρετούμε τη θητεία μας.

Δείτε ακόμα...