Στρατιώτης από 285 ΤΠ, 88 ΛΑΤ Ατσική, Λήμνος: Εδώ και τώρα να απεμπλακεί η χώρα μας από αυτόν τον πόλεμο

Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας: Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της Ελλάδας - 01/03/2022

Έκτη μέρα της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία και βλέπουμε τα αποτελέσματα για ακόμη μια φορά που έχει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στις ζωές των λαών.

Την στιγμή που ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν ουκρανικά εδάφη η αντιπαράθεση στην γεωπολιτική σκακιέρα τους ανεβαίνει, πόσα άρθρα και μελάνι χύνεται για να δικαιολογήσουν τις  αιματοχυσίες να φανατίσουν τον λαό να πολεμήσει και να γίνει κρέας στις ορέξεις τους. Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως ότι δεν λύνει η ειρήνη τους το λύνει ο πόλεμός τους, βάζοντας τους λαούς να πολεμάνε για να βγάλει κέρδη και να σωθεί από την κρίση της μια χούφτα εκμεταλλευτών. 

Και ενώ ο πόλεμος μαίνεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως μέλος του ΝΑΤΟ εμπλέκει την χώρα μας όλο και πιο βαθιά στον πόλεμο στέλνοντας «βοήθεια» στον ουκρανικό λαό, έτσι ονόμασαν την αποστολή των δύο C-130 που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. Στην ουσία ενισχύουν στρατιωτικά, ταυτίζονται με τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  εναντίων των βλέψεων της ρωσικής αστικής τάξης στην περιοχή, τάχα μου  στο όνομα της ειρήνης και της δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου φέρνουν ακόμη ένα βήμα πιο κοντά τον πόλεμο στην γειτονιά μας δίνοντας το ελληνικό έδαφος της Αλεξανδρούπολης στο ΝΑΤΟ να μπορούν να μεταφέρουν ανενόχλητοι ότι χρειαστούν σε κάθε τους πολεμική ανάγκη, στο όνομα μιας στρατιωτικής συμμαχίας βαμμένη στο αίμα από την αρχή της ίδρυσης της.

Γεννάται έτσι το εύλογο ερώτημα, σε τι μας βοηθάει η συμμετοχή  στο ΝΑΤΟ και η αποστολές Ελλήνων στρατιωτικών έξω από τα σύνορα για  ποιον σκοπό γίνεται και τι δουλειά έχουν εκεί κάτω από ξένες σημαίες από την στιγμή που ο ελληνικός στρατός έχει ως αποστολή να προστατεύει την πατρίδα μας και τα σύνορά μας.

Εδώ και τώρα να απεμπλακεί η χώρα μας από αυτόν τον πόλεμο, να φύγουν οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ  από κάθε ελληνικό έδαφος, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έχουν  καμιά δουλειά εκτός συνόρων…

ΣΤΡ(ΠΖ) 285 ΤΠ, 88 ΛΑΤ Ατσική, Λήμνος

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...