Στρατιώτης από 301 Ε.Β: Είναι δικαίωμα κάθε νέου να σταθεί απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Στρατιώτες σε παράταξη - Αρβύλες - Νεοσύλλεκτοι - φαντάροι

Ως νέος στρατευμένος ενώνω την φωνή μου με αυτή του συναδέλφου μου από το 6ο ΕΤΕΘ Ρόδου ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης γιατί απλά δήλωσε ξεκάθαρα την αντίθεση με την βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Είναι δικαίωμα κάθε φαντάρου να διατυπώνει την γνώμη του ανοιχτά. Να διεκδικεί αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης μέσα στα στρατόπεδα, να συνεχίσει να αγωνίζεται για καλύτερους ορούς ζωής καθώς μόλις τελειώσει η θητεία του τον περιμένει η ανεργία, η δουλειά λάστιχο, η ακρίβεια η υποβάθμιση των σπουδών του.

Όλα αυτά δεν μένουν έξω από την πύλη του στρατοπέδου όσο και αν προσπαθούν με τέτοιες νουθεσίες να μην κουνιέται φύλλο και να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι στη θητεία μας.  

Είναι δικαίωμα κάθε νέου να σταθεί απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσία και μακελεύουν τόσο τον ουκρανικό όσο και τον ρωσικό λαό.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνη για την όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας σε αυτό τον πόλεμο με την αποστολή πολεμικού υλικού και την ενίσχυση των ΝΑΤΟϊκών βάσεων.

Όσο κι αν επιμένουν ότι αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας ο συνάδελφος μου έδειξε με θάρρος ότι η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι η πλευρά της ειρήνης και της φιλίας των λαών. 

Δηλώνω την στήριξη μου στον συνάδελφο μου!

Καταδικάζω την απαράδεκτη τιμωρία του συναδέλφου μου και ζητώ να ανακληθεί.

Στρ ΠΖ Θεοδωρόπουλος Παντελής 301 Ε.Β.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...