Στρατιώτης από Λαγό Έβρου: «Στηρίζουμε την συγκρότηση της επιτροπής κατά της νέας Ελληνοαμερικανικής συμφωνίας»

Στρατιώτες βγαίνουν από καναδέζα στον Έβρο
Πηγή: Eurokinissi

Οι στρατευμένοι νέοι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την συγκρότηση της επιτροπής κατά της νέας Ελληνοαμερικανικής συμφωνίας και της πολεμικής βάσης στην Αλεξ/πολη. Και πως να κάνουμε διαφορετικά όταν εμείς που ορκιστήκαμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, γινόμαστε μάρτυρες μιας κατάστασης εχθρικής για το λαό .

Σε δυο στρατόπεδα μέσα στην Αλεξανδρούπολη οι φονιάδες έχουν στρατιωτικές δυνάμεις. Στο λιμάνι ήδη άρχισε η απόβαση. Το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο ολόκληρου του νόμου θα χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά των φονιάδων στο μέτωπο με τη Ρωσία. Η εμπλοκή της Ελλάδας ολοένα και βαθαίνει. Είμαστε πλέον στόχος των εχθρών τους.

Και μέσα σε όλα αυτά μας πουλάνε ξανά το παραμύθι της ανάπτυξης τους. Της ανάπτυξης των 550 ευρώ, της δουλειάς ήλιο με ήλιο και χωρίς μέτρα προστασίας, την ώρα που οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα θησαυρίσουν από την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

Ενώνω την φωνή μου, μαζι με τον λαό της περιοχής, για να δυναμώσουμε την πάλη για την φιλία των λαών, για να πάψει η πατρίδα μας να είναι ορμητήριο πολέμων.

Φαντάρος από στρατόπεδο Λαγού Έβρου

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...