Στρατιώτης από τη ΓΥΣ: Καμία ανοχή σε αυταρχικές συμπεριφορές

Στρατιώτης Μηχανικού - Φαντάρος - ΚΕΜΧ - Ναύπλιο - ορκωμοσία - στρατευμένος - θητεία
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτης Μηχανικού / Πηγή: Eurokinissi

Αλληλεγγύη στον στρατιώτη του 644 Μ/Κ ΤΠ εκφράζει με επιστολή του συνάδελφός του που υπηρετεί στη ΓΥΣ, τονίζοντας ότι «όλοι οι στρατιωτικοί έχουν υποχρέωση να απαιτούν την πιστή εφαρμογή των μέτρων για την υγεία μας και να μην ανέχονται τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές προς κανέναν συνάδελφό τους».

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στέλνω αυτήν την επιστολή για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στον στρατιώτη από το 644 Μ/Κ ΤΠ που υπέστη αυτήν την άδικη συμπεριφορά από τον διοικητή της μονάδας του όσο και από τον υποδιοικητή του 216 ΚΙΧΝΕ.

Ο διοικητής, μετά από τα παράπονα στρατιωτών για την καταπάτηση των μέτρων ενάντια στην μετάδοση του νέου κορονοϊού και εμπνεόμενος μάλλον από την κυβέρνηση – η οποία όταν η μαθητιώσα νεολαία απαιτούσε μέτρα χαρακτήριζε τους μαθητές “ψεκασμένους”, έστειλε τον συνάδελφο σε γιατρό για να πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους! Ασφαλώς και ο υποδιοικητής και ψυχολόγος του 216 ΚΙΧΝΕ έχει ευθύνη γιατί – και ως επιστήμονας – έβγαλε ένα αντιεπιστημονικό πόρισμα που υποβάθμισε τον στρατιώτη από Ι1 σε Ι3 ψυχολογικό.

Όλοι οι στρατιωτικοί, έφεδροι και μόνιμοι, έχουν υποχρέωση να απαιτούν την πιστή εφαρμογή των μέτρων για την υγεία μας και να μην ανέχονται τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές προς κανέναν συνάδελφό τους.

Η ιεραρχία και η κυβέρνηση έχουν ευθύνη για τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων και για την βελτίωσή αυτών.

Στρατιώτης από την ΓΥΣ». 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...