Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ: Να σταματήσει τώρα αυτή η “σκοταδιστική” μεταχείριση του συναδέλφου

Στο alt.gr συνεχίζουν να φτάνουν καταγγελίες στρατευμένων για την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου. Ακολουθεί η επιστολή του Στρατιώτη Ιωάννη Παπανικολάου από την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στο συνάδελφο μου στο 644 Μ/Κ Τάγμα Πεζικου στην Αλεξανδρούπολη, που όταν διεκδίκησε τα αυτονόητα για τη προστασία της υγείας του συνόλου του στρατοπέδου ήρθε αντιμέτωπος με μια “σκοτεινού τύπου” μεταχείριση από την ηγεσία του.

Ο συνάδελφος δεν είναι σε καμία περίπτωση “σαλεμενος” όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν στη μονάδα του, ίσα ίσα οι απαιτήσεις του ” πατάνε γερά στη γη” και αυτό είναι που τρόμαξε την ηγεσία του στρατοπέδου του που αντί να αφουγκραστεί τον προβληματισμό του, έσπευσε να τον παραπέμψει σε ψυχιατρική υποστήριξη απειλώντας τον με αναβολή.

Όλοι οι στρατευμένοι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβαίνουν τέτοια απαράδεκτα περιστατικά, να στεκόμαστε αλληλέγγυοι και να ξεσκεπάζουμε τέτοιες πρακτικές. Να σταματήσει τώρα αυτή η “σκοταδιστική” μεταχείριση του συναδέλφου.

Ιωάννης Παπανικολάου
Φαντάρος ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...