Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ: Στοχοποιούν τον συνάδελφο

Στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ
Φώτο αρχείου / ΕΛΔΥΚ / Πηγή: Eurokinissi

Στο alt.gr συνεχίζουν να φτάνουν καταγγελίες στρατευμένων για την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου. Ακολουθεί η επιστολή Στρατιώτη από την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Καταγγέλλω με την σειρά μου την απαράδεκτη στάση του διοικητή του 644 Μ/Κ ΤΠ όπου αντί να πάρει να τα κατάλληλα μέτρα και να λύσει το πρόβλημα που προέκυψε στο στρατόπεδο εκείνος επέλεξε να στοχοποιήσει τον συνάδελφο που ζήτησε το αυτονόητο.

Η τακτική που ακολούθησε ο διοικητής και ο υποδιοικητής ψυχολόγος είναι η ίδια με αυτή της κυβέρνησης εδώ και ένα χρόνο μέσα στην καραντίνα. Ανύπαρκτα μέτρα προστασίας μέσα στα στρατόπεδα ελλείψεις σε φάρμακα σε υλικά πρώτων βοηθειών, ανύπαρκτες εγκαταστάσεις, χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού, τεστ με το σταγονόμετρο και μόνο εάν έχουν περισσέψει.

Όχι μόνο παίζουν την ζωή μας κορόνα γράμματα και μας αφήνουν απροστάτευτους απέναντι στο ιό, αλλά και με προκλητικό τρόπο ρίχνουν την ευθύνη στους ίδιους τους φαντάρους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ζουν μέσα σε στρατόπεδα σε άθλιες πολλές φορές συνθήκες και να έχουν στην τσέπη τους 8 ευρώ τον μήνα για να ανταπεξέλθουν.

Να ζουν με τον φόβο μην τυχόν και κολλήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ειδικά τώρα που κοντεύουν οι άδειες για τις γιορτές.

Δηλώνω την θερμή μου συμπαράσταση στο συνάδελφο που βγήκε μπροστά για αυτό το οξυμένο πρόβλημα. Όσο και να τρομοκρατούν με διάφορους τρόπους και να προσπαθούν να φιμώσουν τους φαντάρους εμείς θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε την αντίθεση μας στις αντιδραστικές αντιλήψεις που μας θέλουν υποταγμένους και να αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών μέσα στο στρατόπεδα. 

Φαντάρος ΕΛΔΥΚ 

Δείτε ακόμα...