Στρατιώτης ΠΒ: Μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση με ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση στο ΚΚΕ

Στρατευμένοι - Στρατιώτες - Φαντάροι - Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ.Λ Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022
Φώτο Αρχείου / Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ.Λ Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΣ / EUROKINISSI)

Στις 25 Ιούνη ξαναπηγαίνουμε στις κάλπες. Και αν πολλοί νομίζουν πως δεν αλλάζει κάτι στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις 2 εκλογικές αναμετρήσεις, η πραγματικότητα λέει κάτι άλλο.

Φωνάζει πως η μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση που θέλει ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας ταυτίζεται με την ακόμα πιο μεγάλη αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Γιατί την επόμενη μέρα κιόλας των εκλογών, στις 22 Μάη, εκεί που ο λαός έπρεπε να σώσει τον λαό, οι κομμουνιστές και οι βουλευτές του ΚΚΕ ήταν εκεί. Οι προεκλογικές περιοδείες των εκλεγμένων και υποψήφιων βουλευτών του είναι:

  • οι μαχητικές κινητοποιήσεις μαζί με τα σωματεία που μπλοκάρουν στην πράξη πληστηριασμούς πρώτης κατοικίας και ξεσπιτώματος λαικών οικογενειών, ακόμα και αναπήρων. Υποψηφίος βουλευτής του ΚΚΕ ήταν εκεί. Την ίδια ώρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ τα έχουν ψηφίσει.
  • οι κινητοποιήσεις στην Κοζάνη μαζί με τους κατοίκους ενάντια στην εγκατάσταση γιγάντιου φωτοβολταϊκού πάρκου, όπου μάλιστα συνελλήφθησαν στελέχη και μέλη του ΚΚΕ. Η εκλεγμένη βουλευτής Κοζάνης ήταν εκεί. Την ίδια ώρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ προσκυνούν τα πράσινα αρπακτικά σαν θεούς.
  • η στήριξη στον αγώνα των εργατών της ναυπηγοεπισκεταστικής ζώνης Περάματος, όταν σκοτώθηκε εργαζόμενος λόγω ελλειπών μέτρων προστασίας, κάτι που οφείλεται στο ότι καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει κηρύξει υποχρεωτική την ΣΣΕ. Οι βουλευτές του ΚΚΕ ήταν εκεί, μαζί με τους εργαζόμενους που κατάφεραν μάλιστα ο αγώνας τους να νικήσει,

Και πολλά άλλα τέτοια καθημερινά παραδείγματα που φωνάζουν πως την επόμενη μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ θα βρίσκεται σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Ότι οτιδήποτε φιλολαϊκό μπορεί να ακούγεται από αυτά τα κόμματα και άλλους «αριστερούς» που έρχονται να μας ξαναπουλήσουν ψέυτικές ελπίδες που έχουν αποτύχει, είναι υποκριτικό, είναι ευκαριακό μπροστά στις κάλπες, και δεν αξίζει της εμπιστοσύνης κανενός τίμιου, προοδευτικού ανθρώπου που θέλει να ζήσει καλύτερα. Την εμπιστοσύνη μας την αξίζει μόνο το ΚΚΕ γιατί την έχει κερδίσει στην πράξη.

Στις 25 Ιούνη και οι στρατιώτες συμβάλουμε για ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ! Για να είναι πιο δυνατή η σίγουρη, έμπειρη, βαθιά ανθρώπινη δύναμη που είναι πάντα στο πλάι του λαού γιατί είναι ένα με αυτόν! Για να χαμογελάμε ακόμα περισσότερο από 25 Ιούνη, για να έχουμε πιο δυνατούς και νικηφόρους αγώνες που θα καλυτερεύουν κάθε πλευρά της ζωής μας.

Βάγιας Βάγιας, Στρατιώτης Πυροβολικού

Δείτε ακόμα...