Στρ(ΠΒ): Καμία στήριξη της χώρας μας στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ!

Αρχιλοχίας - Στρατιώτες - Βολές Πυροβολικού στην Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης "ΛΗΜΝΟΣ" - 2018
Πηγή: Eurokinissi

Σαν νέος στρατευμένος, κάθε εξέλιξη, κάθε νέο επεισόδιο στην όλο και αυξανόμενη σύγκρουση στην περιοχή μας χτυπάει διπλά και σε μένα και στους συφάνταρούς μου. Πόσω μάλλον σε εμάς που ετοιμαζόμαστε να υπηρετήσουμε την θητεία μας στην ΕΛΔΥΚ και το νησί βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το μέτωπο της σύγκρουσης. Κάθε νέο επεισόδιο μας προβληματίζει, γεννάει ερωτήματα και κυρίως φέρνει όλο και περισσότερο την αγωνία για το τι θα γίνει μετά.

Μέσα στην όλο και κλιμακούμενη σύγκρουση στην περιοχή μας, ήρθαν να προστεθούν τα χτυπήματα ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ που οξύνουν ακόμα περισσότερο την σύγκρουση. Μέσα στις εκατέρωθεν απειλές το Ιράν, όπως στο παρελθόν και η Ρωσία, αναφέρουν ευθέως πως δεν θα διστάσουν να χτυπήσουν οποιαδήποτε χώρα και βάση η οποία συμβάλει με τον δικό της τρόπο και με κάθε μέσο στην σύγκρουση με τη μεριά του Ισραήλ όπως κάνει η Ελλάδα αλλά και η Μ. Βρετανία με την βάση στην Κύπρο.

Η κυβέρνηση μας πρωταγωνιστεί, εμπλέκεται με αποκορύφωμα την αποστολή της φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα λέγοντας ευθέως ότι δεν θα σταματήσει εκεί. Το ίδιο έργο βλέπουμε ξανά και ξανά: την μια μετά την άλλη κυβερνήσεις να μπλέκουν την χώρα όλο και πιο βαθιά στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ ΝΑΤΟ στην περιοχή με αποκορύφωμα την στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που διεξάγει την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού. Και όλα αυτά γιατί; Για τα συμφέροντα των λίγων, για να ενισχύσουν την θέση τους οι Έλληνες κεφαλαιοκράτες στους ανταγωνισμούς στην περιοχή, για να μπορούν οι Έλληνες εφοπλιστές να συνεχίσουν να βγάζουν τα δισεκατομμύρια τους ενώ έχουν και νόμιμες φοροαπαλλαγές.

Άραγε, τι προκοπή βλέπει από αυτή την εμπλοκή ο λαός; Πόσο πιο βαθιά θα εμπλακεί η χώρα μας; Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες στρατιώτες εκτός των συνόρων σε αποστολές του ΝΑΤΟ που καμία σχέση δεν έχουν με τα κυριαρχικά δικαιώματα της χωρας;

Οι Έλληνες φαντάροι δώσαμε όρκο στο να φυλάξουμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μας και όχι να πηγαίνουμε να σκοτώνουμε άλλους λαούς. Δεν ορκιστήκαμε ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

Καμία στήριξη της χώρας μας στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ!

Να επιστρέψει η Φρεγάτα “Ύδρα” από την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ της ΕΕ στην Ερυθρά Θάλασσα!

Στρατιώτης (ΠΒ) Δήμος Γιάννης

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...