Συνάντηση του Ν. Παπαναστάση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας

Σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, και αύριο, Πέμπτη 25 Ιουνίου, πραγματοποιείται η επίσκεψη του Βουλευτή του ΚΚΕ και Αντισυνταγματάρχη (ΕΔ) ε.α. , Νίκου Παπαναστάση, στη Μεσσηνία. Ο βουλευτής του ΚΚΕ νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε με τους Διοικητές και τις ενώσεις προσωπικού του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής νομού Μεσσηνίας.

Το μεσημέρι πραγματοποίησε συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.

Από την πλευρά των αστυνομικών εκφράστηκε η άποψη κύρια και αποκλειστική αποστολή της αστυνομίας να είναι η πάταξη της εγκληματικότητας και όχι οτιδήποτε άσχετο με αυτό, όπως είναι η διεκπεραίωση εγγράφων, η φύλαξη υψηλών προσώπων κλπ.

Επιπλέον τονίστηκε ότι οι συνεχείς αποσπάσεις αποβαίνουν τελικά σε βάρος της ορθολογικής χρήσης του προσωπικού. Από πλευράς του κλιμακίου του ΚΚΕ, δηλώθηκε η πρόθεση στήριξης των δίκαιων αιτημάτων τους και γενικά η ανάδειξη των προβλημάτων που σχετίζονται με τις συνθήκες υπηρεσίας και διαβίωσής τους.

Επίσης τονίστηκε η θέση ότι σε καμία περίπτωση το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας δεν πρέπει να ταχθεί απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων και του λαού.


Ενώ αύριο Πέμπτη ο κ. Παπαναστάσης θα επισκεφθεί το πρωί την 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΕΑ) όπου θα συναντηθεί με τον Διοικητή.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...