Συνεχίζεται στις 29 και 31 Αυγούστου το μουσικό ταξίδι με την «Εποχή του Θερισμού»

Εποχή του θερισμού - Νατάσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Εποχή του θερισμού – Νατάσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, συνεχίζει το ταξίδι της με την εξαιρετική μπάντα της, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: Την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας τους είναι στις 29 Αυγούστου, στις 21.00, στην Υπάτη Λαμίας, καθώς και στις 31 Αυγούστου, στις 21.00, στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής» στη Χαλκίδα.

Με τη γνωστή κι αγαπημένη «Εποχή του Θερισμού», που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού και αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σάς προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση και ανατροπές.

«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Λίγο πριν περάσουμε με φόρα στα επόμενα, είμαστε έτοιμοι για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!», σημειώνει το τρίο δημιουργών και ερμηνεύτριας.

Δείτε ακόμα...