ΣΥΡΙΖΑ: Ξαφνικά ανακάλυψε τους ναζί στην Ουκρανία

Ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy, και φασιστοειδή του AZOV - Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Προ ολίγων λεπτών στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε “μεγάλο ατόπημα” της κυβέρνησης να αφήσει να μιλήσουν οι ναζί του Τάγματος Αζόφ – μέλος της Ουκρανικής κυβέρνησης του Ζελένσκι – στην Ελληνική Βουλή.

Μάλλον ο κ. Τσίπρας συγκαταλέγεται σε εκείνους που πρόσφατα ανακάλυψαν την ύπαρξη ναζιστών στην εν λόγω κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι ως πρωθυπουργός στήριξε το πραξικόπημα στο οποίο αξιοποιήθηκαν και οι ναζιστές του Αζόφ και άλλων οργανώσεων (Δεξιός Τομέας, Σβόμποντα κλπ), συνυπέγραφε τα κατάπτυστα κείμενα της ΕΕ που “στήριζαν τους αγώνες του Ουκρανικού λαού για δημοκρατία και ελευθερία“, αλλά και τώρα ως ηγέτης της αντιπολίτευσης έχει στηρίξει με κάθε μέσο την απαράδεκτη και επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο πλευρό της Ουκρανίας. Αρκεί αυτή να είναι στα πλαίσια των … συμμαχικών υποχρεώσεων

Τα υπόλοιπα είναι απλά θεατρινισμοί και υποκρισία

Δείτε ακόμα...