Τ.Ε Εύβοιας του ΚΚΕ: Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την αντισεισμική θωράκιση

Χαλκίδα
Φώτο Αρχείου / Χαλκίδα / Πηγή: Eurokinissi

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια. Αμεσα μέτρα αντισεισμικής θωράκισης» διοργανώνει η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, Αβάντων 50, Χαλκίδα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Ελευθερία Παπαδημητρίου, καθηγήτρια Σεισμολογίας ΑΠΘ, Βασίλης Καρακώστας, καθηγητής Σεισμολογίας ΑΠΘ, Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας, και Δημήτρης Κουτζής, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ, που έρχεται μετά από τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα σε διάφορες περιοχές της κεντρικής και νότιας Εύβοιας, που έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την πλατιά, αναλυτική και δημόσια ενημέρωση του λαού της περιοχής από επιστήμονες καθηγητές Σεισμολογίας, είναι να αναδειχθεί η ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων πρόληψης και αντισεισμικής θωράκισης. Οπως και να αναδειχθούν οι σημερινές δυνατότητες αντισεισμικής θωράκισης που παρέχει η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, οι πραγματικές αιτίες για τις οποίες οι εργαζόμενοι και ο λαός βρίσκονται απροστάτευτοι απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...