Τι γύρευε ο αχυράνθρωπος – κωμικός των ΗΠΑ στην χώρα μας;

EUROKINISSI

Σα τον αρουραίο κινήθηκε στα κρυφά την Δευτέρα 21 Αυγούστου και επισκέφθηκε τη χώρα μας ο Ζελενσκι της Ουκρανίας, για μια “εποικοδομητική” συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, ενώ καιγόταν η μισή χώρα.

Ορισμένα από τα στοιχεία της βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στον πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν το λιγότερο ανησυχία προβληματισμό σε όσους υπηρετούμε τη θητεία μας, στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων αλλά και σε όλο τον ελληνικό λαό.

Πληροφορηθήκαμε πως συμφωνήθηκε η εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στα F-16 που θα προμηθευτεί η Ουκρανία από τη Δανία και την Ολλανδία.

Τι σχέση έχει η εκπαίδευση πιλότων για λογαριασμό της αντιδραστικής κυβέρνησης του Ζελένσκι και των νεοναζί ταγμάτων του Αζόφ που δρουν ανοιχτά ενάντια και στον λαό της Ουκρανίας, με την αποστολή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και του προσωπικού τους, που δεν πρέπει να είναι άλλη από την υπεράσπιση των συνόρων της χώρας?

Πληροφορηθήκαμε πως συμφωνήθηκε η συνεισφορά και η συνεργασία με το πολεμικό ναυτικό της χώρας μας στην επιτήρηση της παρευξείνιας περιοχής.

Ποιο συμφέρον του ελληνικού λαού πάνε να εξυπηρετήσουν στην παρευξείνια περιοχή τα πλοία και το προσωπικό του πολεμικού ναυτικού?

Το μόνο που επιβεβαιώνεται καθημερινά είναι πως μπλέκουν το λαό σε μεγάλες περιπέτειες, ξημερώνοντας ακόμα πιο μαύρες μέρες για τους λαούς της περιοχής όλοι αυτοί που νοιάζονται, υποτίθεται, για τον ουκρανικό λαό, αλλά περιμένουν σαν τα κοράκια την μέρα της ανοικοδόμησης, τρίβωντας τα χέρια τους κι ανοίγοντας τις τσέπες των ελληνικών κατασκευαστικών ομίλων.

Αυτό ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ως ντίλερ των κατασκευαστικών της Ελλάδας, ενεργειακών και άλλων ομίλων τρέχει να κλείσει δουλειές ήδη πάνω στα πτώματα του ουκρανικού και των άλλων λαών της περιοχής.

Με λίγα λόγια δίνει τα πάντα για να σφαχτούνε οι λαοί, για να μη μείνει τίποτα όρθιο και ταυτόχρονα κλείνει μπίζνες για τη μετά τραγωδία περίοδο…

Όμως “λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο”.

Γνωρίζουμε ότι εμπλοκή και η συμμετοχή στα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή μόνο κινδύνους και μάλιστα πολύ μεγάλους φέρνουν στο λαό μας.

Το μάθαμε στην αμερικανοκίνητη χούντα που οδήγησε στην κατοχή της Κύπρου, το μάθαμε στο γκριζάρισμα του Αιγαίου μετά τα γεγονότα των Ιμίων… το μαθαίνουμε στην αβάντα που δίνουν στην τουρκική επιθετικότητα, στον προσδιορισμό της Κύπρου με γεωγραφικές συντεταγμένες, και πάει λέγοντας.

Είμαστε λοιπόν με τους λαούς τα δικαιώματά τους στη ζωή και την προκοπή στον τόπο τους, όχι με τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων που τεμαχίζουν ολόκληρες χώρες. Αυτοί είναι και οι μόνοι υπεύθυνοι για τα κύματα προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό, σε όλους τους λαούς που δολοφονούνται από τους μακελάρηδες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Στρατιώτης (ΕΔ) Φάσσας Νικόλας

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...