Το ΝΑΤΟ δεν προστατεύει από τους εχθρούς του λαού γιατί είναι εχθρός του λαού

Ορκωμοσία Φαντάροι

Η παραχώρηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στους σκοπούς του ΝΑΤΟ είναι φάρος επικίνδυνων εξελίξεων τόσο για το λαό της χώρας μας όσο και των γύρω περιοχών.

Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει σε ό,τι βρίσκουν στο διάβα τους τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ. Ο ρόλος του ως μιας φονικής μηχανής που λειτουργεί αποκλειστικά με κριτήριο τα συμφέροντα του κεφαλαίου, είναι χαραγμένος με αίμα στις μνήμες του λαού, με το αίμα όλων αυτών που σκοτώθηκαν στο βωμό του κέρδους.

Η βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας και των ενόπλων δυνάμεων της στους σκοπούς του ΝΑΤΟ δεν μας προστατεύει από τους εχθρούς μας και ούτε θωρακίζει την άμυνα της χώρας.

Αντιθέτως, την καθιστά στόχο σε πιθανά αντίποινα, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας. Την καθιστά επίσης συνένοχο στα μελλοντικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών.

Οι φαντάροι δεν πρέπει να το αποδεχτούμε, δεν πρέπει να δεχτούμε να υπηρετήσουμε την πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ. Να μην αφήσουμε να επαναλαμβάνεται το ψέμα ότι η συμμετοχή μας στη λυκοσυμμαχία είναι προς όφελος του λαού. Πρέπει και εμείς να αγωνιστούμε στο πλάι όσων απαιτούν να ξεκουμπιστούν οι δολοφόνοι από την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο αλλά και από ολόκληρη τη χώρα μας.

Εχθροί μας δεν είναι οι άλλοι λαοί, αλλά όλοι αυτοί που, για να αυξήσουν τα κέρδη τους, καλλιεργούν το μίσος και μας θέλουν να σκοτωνόμαστε.

Είναι οι ίδιοι που μας θέλουν να δουλεύουμε σαν σκλάβοι. Είναι οι ίδιοι που αφήνουν συνειδητά την Πανδημία να καλπάζει και δεν παίρνουν κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία του λαού.

Ως εκ τούτου, στηρίζω την δράση των φορέων της Αλεξανδρούπολης ενάντια στη μετατροπή της πόλης σε βάση των φονιάδων του ΝΑΤΟ, για να δυναμώσει το μέτωπο της πάλης ενάντια σε αυτούς που αιματοκυλίζουν τους λαούς.

Χαιρετίζω την εκδήλωση που διοργανώνουν οι μαζικοί φορείς της Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Στρατιώτης ΠΒ Καζάντζας Δημήτρης

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...