Τριαντάφυλλος Φωτιάδης: Απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια, η τιμωρία του στρατιώτη καταδρομέα

Εν ενεργεία στρατιωτικοί κι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου με κατάθεση στεφάνων - 16/11/2021
Εν ενεργεία στρατιωτικοί κι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου με κατάθεση στεφάνων – 16/11/2021

Η Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο προφανώς δεν συμφωνεί με το σύνθημα: 

«Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έχουν δικαιώματα πολιτικά!»

Καθώς είναι αξιοσημείωτος ο ζήλος και η ταχύτητα που επέδειξε η Διοίκηση του (ΚΕΕΔ) να τιμωρήσει τον στρατιώτη καταδρομέα, ο οποίος συμμετείχε στη μεγαλειώδη φετινή πορεία του Πολυτεχνείου.

Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν ευθεία προσβολή για τους στρατευμένους, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Απόστρατους και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.

Ειδικά σήμερα, που οι κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη Αμερικανονατοική βάση, τη στιγμή που οδηγούν τη νέα γενιά στην ανεργία και τη φτωχοποίηση, σε γενιά χωρίς δικαιώματα.

Η πράξη του καταδρομέα αποτελεί Νόμιμο Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του, όπως και το δικαίωμα των νέων στρατευμένων, να έχουν άποψη και να την εκφράζουν.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας φέρει μεγάλη ευθύνη για ενέργειες που θυμίζουν μεθόδους βγαλμένες από τα συρτάρια της μαύρης ιστορίας και ξυπνούν μνήμες για τις οποίες η νεολαία και ο Ελληνικός Λαός πάλεψαν, μάτωσαν, και -συνεχίζουν μέχρι σήμερα- για να γίνει πράξη το σύνθημα «Έξω οι ΗΠΑ, Έξω το ΝΑΤΟ».

Παράλληλα θεωρείται αυτονόητη κίνηση από τη μεριά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η άρση της ποινής και η συνέπειες αυτής του οπλίτη καταδρομέα.

Ταυτόχρονα τους θυμίζουμε:

«οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά»

Τριαντάφυλλος Φωτιάδης
Αντιπλοίαρχος ΠΝ εα

Δείτε ακόμα...