Βουλή: Ερώτηση για να μην κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι φαντάρου

ΚΚΕ Βουλή
Πηγή : Eurokinissi

Να μη διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι φαντάρου ζητά το ΚΚΕ με Ερώτησή του προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.  

Συγκεκριμένα, στην Ερώτηση, που υπογράφουν οι βουλευτές Νίκος Παπαναστάσης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Κατσώτης, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Παφίλης, αναφέρονται τα εξής: 

«Φαντάρος που υπηρετεί τη θητεία του στην 75η Μονάδα Επιστράτευσης, Στρατόπεδο Καραΐσκάκη Α’ στο Χαϊδάρι Αττικής, δέχτηκε τηλεφώνημα από δικηγορικό γραφείο – εισπρακτική εταιρεία και του γνωστοποιήθηκε ότι έχει εκδοθεί εντολή διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του.

Πρόκειται για το σπίτι όπου διαμένει η μονογονεϊκή οικογένεια του φαντάρου. Μοναδικό εισόδημα της οικογένειας είναι ο μισθός της μητέρας του φαντάρου, αφού η αδερφή του είναι φοιτήτρια.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες. Με δηλώσεις υπουργών και βουλευτών της έκανε γνωστό ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο η υποχρεωτική διακοπή ηλεκτροδότησης, στο όνομα της μείωσης της κατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε:

– Να μην κοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του φαντάρου.

– Να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος».

Δείτε ακόμα...