Βουλή: Ερώτηση για να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι φαντάρου

Στρατιώτες σε παράταξη - Αρβύλες - Νεοσύλλεκτοι - φαντάροι

Να μη διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι φαντάρου ζητά το ΚΚΕ με Ερώτησή του προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στην Ερώτηση, που υπογράφουν οι βουλευτές Νίκος Παπαναστάσης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Κατσώτης, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Παφίλης, αναφέρονται τα εξής: 

Θέμα: Όχι στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι φαντάρου

Φαντάρος που υπηρετεί τη θητεία του στην 75η Μονάδα Επιστράτευσης, Στρατόπεδο Καραΐσκάκη Α στο Χαϊδάρι Αττικής δέχτηκε τηλεφώνημα από δικηγορικό γραφείο – εισπρακτική εταιρεία και του γνωστοποιήθηκε ότι έχει εκδοθεί εντολή διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του.

Πρόκειται για το σπίτι όπου διαμένει η μονογονεϊκή οικογένεια του φαντάρου. Μοναδικό εισόδημα της οικογένειας είναι ο μισθός της μητέρας του φαντάρου, αφού η αδερφή του είναι φοιτήτρια.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες. Με δηλώσεις υπουργών και βουλευτών της έκανε γνωστό ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο η υποχρεωτική διακοπή ηλεκτροδότησης, στο όνομα της μείωσης της κατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε:

– Να μην κοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του φαντάρου

– Να μην μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Δείτε ακόμα...