Απίστευτη συμμετοχή κόσμου σε όλη την Ελλάδα: Απεργία για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα!

αθήνα 8 μάρτη απεργιακές συγκεντρώσεις

Απίστευτη είναι η συμμετοχή του κόσμου στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα!

Από την Ομόνοια ως το Σύνταγμα απλώνεται αυτή την ώρα η τεράστια απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα που γράφει ήδη Ιστορία, απαιτεί το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί. Ολόκληρη η Πανεπιστημίου και οι περισσότεροι από τους κάθετους δρόμους έχουν ήδη γεμίσει ασφυκτικά, ενώ συνεχώς φτάνει κόσμος που προσπαθεί να προσεγγίσει τον χώρο της συγκέντρωσης. 

Σε κοσμοπλημμύρα εργατών, φοιτητών, μαθητών, του λαού της Θεσσαλονίκης, μετατρέπεται η απεργιακή συγκέντρωση των εργατικών Σωματείων για το έγκλημα στα Τέμπη. 

Δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά τόσο μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση στην Πάτρα, καταμαρτυρούν τόσο οι εικόνες, όσο και οι μαρτυρίες των παρευρισκόμενων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το μήκος της ανθρώπινης πορείας ξεπερνά το 1,5 χλμ!

Η κεντρική πλατεία και οι δρόμοι του κέντρου της Λάρισας έχουν πλημμυρίσει από χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας που συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο. 

Η κεντρική πλατεία της Λάρισας έχει αποδειχτεί μικρή με τον κόσμο να απλώνεται στους γύρω δρόμους. Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή. 

Δείτε ακόμα...