Δήλωση της Μαρίας Κομνηνάκα, βουλευτή του ΚΚΕ, κατά την περιοδεία κλιμακίου του Κόμματος στη Σάμο

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτή του ΚΚΕ και τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποιεί περιοδεία από το πρωί στις περιοχές του νησιού της Σάμου, που χτυπήθηκαν από το σεισμό. Στο κλιμάκιο, επίσης, συμμετείχαν η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση, ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σταμάτης Φιλιππής και ο δημοτικός σύμβουλος Σάμου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Τζίχας.

Η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, κατά την περιοδεία έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαστε εδώ κλιμάκιο του ΚΚΕ για να συμπαρασταθούμε στους Σαμιώτες, που πληρώνουν ακόμα ένα βαρύ τίμημα.

Πρώτα και κυρία να εκφράσουμε την οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νέων παιδιών, να ευχηθούμε καλή ανάρρωση σε όσους έχουν τραυματιστεί.

Σ’ αυτή τη φάση είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτεία να φροντίσει για να αποκατασταθούν άμεσα ό,τι ζημιές υπάρχουν στα σπίτια των κατοίκων, να ελεγχθούν τα κτίρια, νοσοκομεία, τα σχολεία, όλα τα δημόσια κτίρια, να στεγαστεί ο κόσμος.

Βέβαια θεωρούμε ότι πρέπει να μπει επί τάπητος για ακόμα μια φορά το θέμα της πρόληψης γι’ αυτά τα ζητήματα της αντισεισμικής θωράκισης, για να μη μετράμε συνεχώς τις πληγές μας.»

Δείτε ακόμα...